Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

DUETTE®

RAAMDECORATIE

Collectie
De Duette® Fixé & Duocell Fixé collectie omvat een breed scala aan doekkwaliteiten. Van transparant tot verduisterend. De Duocell Fixé collectie heeft naast haar 25mm cel ook de 45mm dubbel en enkel cel. De 45mm dubbel cel heeft een extra hoge isolatiewaarde.
Uitvoering

De duocel gordijnen zijn in 4 modellen leverbaar, De duette® gordijnen zijn in meer dan 60 modellen leverbaar. Beide varianten zijn leverbaar als top down en dag & nacht.
Bediening

U heeft bij de duette® gordijnen keuze uit koord, ketting, handgreep, stang, rotatie of elektrische bediening. De duocell gordijnen kunnen met koord of cordless uitgevoerd worden. Deze cordless bediening is met de hand traploos verstelbaar.
Systeem kleuren

De profielen van de systemen worden standaard in de kleur wit uitgevoerd. Optioneel kunt u zonder meerprijs de profielen laten uitvoeren in crème, en voor de Duette® gordijnen in antraciet, aluminium en brons.
Toepassing

De Duette® fixé gordijnen zijn producten welke bij vrijwel iedere raamsituatie toepasbaar zijn. De Duocell Fixé collectie is alleen voor rechte raamsituaties toepasbaar. Ook geschikt voor badkamers.

  arena  home decor
   Woonboulevard Uden
   Energielaan 19
   5405 AD Uden - Tel: 0413 322471

                                                                                                                                                                                   


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu