Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

OVERGORDIJNEN

GORDIJNEN

Overgordijnen

Arena Home Decor heeft een uitgebreide collectie kamerhoog gordijnstoffen van klassiek tot modern met altijd de nieuwste trends stoffen.

Overgordijnen hebben een aankledend functie op uw interieur. Zij bepalen de sfeer en akoestiek in uw huis. Ze zijn ideaal wanneer u een slaapkamer helemaal wilt verduisteren. Daarnaast hebben de overgordijnen een fijne isolerende werking. In onze ruime collectie zijn wij van alle stijlen voorzien.

Wilt u geen sluitende overgordijnen, dan kunt u kiezen voor siergordijnen, bijvoorbeeld opgenomen met bananebanden van zelfde stof  of een embrasses.
Onze overgordijnen zijn ook verkrijgbaar in zowel de Young Style, Modern Classic als de First Class collectie. De collectie breedtestoffen onderscheidt zich door diverse verhoudingen tussen katoen en polyester, waarbij de samenstelling wordt bepaald door de kleur.
De verduisterende gordijnen zijn in vele designs te verkrijgen, het voordeel van deze verduisterende stoffen is dat zij het daglicht goed buiten houden, dus ook de warmte. Een aantal van deze verduisterende gordijnen zijn ook brandvertragend.
Ook het assortiment van voeringstoffen is groot, zowel molton als verduisteringsvoering.
Alle gordijnen zijn van hoogwaardige kwaltieitsstoffen gefabriceerd en zijn in elke omgeving sfeerverhogend.
U bent van harte welkom in onze showroom.

  arena  home decor
   Woonboulevard Uden
   Energielaan 19
   5405 AD Uden - Tel: 0413 322471

                                                                                                                                                                                   


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu