Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

VITRAGES

GORDIJNEN

Vitrage - Glasgordijnen
Vitrages of glasgordijnen zijn de sfeermakers voor het raam. Dit is een dun gordijn dat gemaakt is van transparante stof. Door deze materiaal keuze heeft het binnenkomende licht een verzacht sfeervol eigenschap en men kan overdag vrijwel niet bij u naar binnenkijken, maar u behoudt uw zicht naar buiten toe.


Vitrage of glasgordijnen stof wordt echter gemaakt van polyester garen met een katoen look. Het resultaat: een stof die oogt als katoen, maar tevens 100% krimpvrij is. Vitrage stof wordt kamerhoog geleverd, zodat de gordijnen naadloos voor de ramen komen te hangen.

Vitrages worden vaak ook gebruikt in combinatie met overgordijnen, maar ook een enkel vitragegordijn geeft een rustige, prachtige uitstraling.


In onze showroom treft u een grote collectie vitragestoffen en valletjes. U kunt een aantal voorbeelden van vitragestoffen of glasgordijnen stoffen bekijken in de galerie. Alle bestellingen worden op maat gemaakt.
Bij vitrages denkt men vaak aan klassiek. Deze zijn tegenwoordig ook bij ons te verkrijgen in moderne uitvoeringen en hippe kleuren en designs. Ook is er een brede keuze in de wijze waarop ze gemaakt kunnen worden.
U bent van harte welkom in onze showroom.

  arena  home decor
   Woonboulevard Uden
   Energielaan 19
   5405 AD Uden - Tel: 0413 322471

                                                                                                                                                                                   


Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu